Akvarie led lys 200 cm 720 Liter DISCUS med controller

1.882,00 kr.

Komplet sæt, der skal ikke tilkøbes noget til sættet.
Tjek monteringsvejledning HER

I sættet her medfølger TC420 controller så der kan laves solopgang og solnedgang

Discus lys til akvarier på 720 liter
Passer til akvarier der er 200 cm udvendig mål.
Sættet er standart.
Der medfølger i sættet:
2 x Outlight Prestige blå/hvid 90 cm
2 x Outlight Prestige rød/hvid 90 cm
2 x forlængerledning 200 cm
1 x trafo 96 watt
2 x blindprop
Ca. 7200 lumen
Lige til at montere og sætte strøm til.
Tjek monteringsvejledning HER

Vær opmærksom på at det klare cover der beskytter dioderne ikke er vandtæt, og det skal ikke være vandtæt. Dioderne i sig selv er beskytte mod vand.


Det er for at beskytte dioderne for direkte vandsprøjt. Coveret kan pilles af og tøres af indvendigt hvis det er nødvendigt.


Undgå luftsten direkte under skinnerne eller filterudstrømning der klasker op i skinnerne så undgår man vand på den forkerte side af coveret.


Vær opmærksom på at få sat coveret rigtig på igen.

36 på lager

Beskrivelse

Akvarie led lys 200 cm 720 Liter DISCUS med controller

 

Akvarie led lys 200 cm 720 Liter DISCUS med controller 

LED lys:

Tager udgangspunkt i sidste nye generation af højeffektive LED-dioder, der både er en god grundbelysning, men også en særdeles kraftig punktbelysning. Således formår LED lys at skabe et kraftigt og fuldt oplyst akvarie, i kombination med en enestående smuk og behagelig fremhævning af fiskne.

Kraftige dioder:

De kraftige dioder er monteret i bunden af en aluminiumsprofil. Den massive profil sikrer en effektiv køling og dermed lang holdbarhed for dioderne. Den er konstrueret således at den samler en del af lyset fra dioderne og sender det ned i akvariet med en spredning på ca. 120 grader.  På denne måde udnyttes lyset fra dioderne optimalt og akvariet udfyldes med en smuk grundbelysning til gavn for både planter og fisk. Den kraftige lysudstråling fra dioderne giver derudover, i det øjeblik lyset brydes i vandoverfladen, en smuk og spændende flimmereffekt i akvariet.

Anvendelse:

Outlights LED produkter er LED-belysning der er specielt udviklet til brug under akvarielåget, hvor der er høj fugtighed på grund af vands fordampningen. Outlights LED skinner findes i flere længder henholdsvis 30, 40, 50, 70 og 90 cm og i farvekombinationerne 5000k – rød/hvid – blå/hvid og 11000k, alt efter hvad behovet er.

Alle LED skinner er udført i IP67 og der er dermed vandtætte.
Alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et lag ultra klar silicone.

Læs mere om IP67 på: https://elnoter.dk/diverse/ip-klasser/ eller https://www.outlight.dk/ip-klassificering/

Hvordan:

Outlight LED lys skinner er udført i et slank design, der gør det let at placere LED-armaturet under akvariets låg. Har du et stort lys behov, er der plads til mange LED lys skinner ved siden af hinanden, da LED skinner ikke fylder særlig meget. Led lys skinnerne fås i 4 forskellige LED-farvekombinationer, så du let kan finde en sammensætning der passer dig. Disse er som tidligere nævnt tilgængelige i farverne hvid/rød, hvid/blå, 5000k og 11000k. Længderne kan kombineres i serieforbindelser op til 3 skinner og dermed tilpasses til alle akvarie størrelser.

Farvevalg til Discus akvarie:

Den specielle farve til discus og plante akvarier har dioder i 2 forskellige farver, nemlig rød/hvid og blå/hvid, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum, som fremhæver farverne på fiskne.
De hvide dioder i LED lys skinnerne har et meget højt lysudbytte på ca. 100 lumen/W og hører til blandt den mest energieffektive akvarie belysninger på markedet.

Montering:

Tjek linket her for at se monterings vejledning og skema over hvilke dele der skal bruges til netop dit akvarie. https://www.outlight.dk/montering/

AKVARIE LED LYS AF HØJ KVALITET TIL FORNUFTIGE PRISER

Yderligere information

Vægt 1 kg