VÆKSTLYS TIL PLANTER

DKK150.00

1 stk Outlight Prestige Aquarium LED Bar, IP67
Længde: 314.5 mm
Stik i begge ender. Han/hun
15 stk 5630 dioder
12 volt 6 watt
Coating: silikone
Klar cover til beskyttelse.
Husk Driver/trafo – prestige forlængerledning og blindprop
Tjek monteringsvejledning  HER

Special degsignet plantelys til grønne/røde planter.
Disse skinner kan bruges i akvarier og væksthuse/drivhus.

Minder meget om det kendte grolux rør.

VVær opmærksom på at det klare cover der beskytter dioderne ikke er vandtæt, og det skal ikke være vandtæt. Dioderne i sig selv er beskytte mod vand.
Det er for at beskytte dioderne for direkte vandsprøjt. Coveret kan pilles af og tøres af indvendigt hvis det er nødvendigt.
Undgå luftsten direkte under skinnerne eller filterudstrømning der klasker op i skinnerne så undgår man vand på den forkerte side af coveret.
Vær opmærksom på at få sat coveret rigtig på igen.

50 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Akvarie led lys til fornuftige priser.

LED’s tager udgangspunkt i sidste nye generation af højeffektive Led-dioder, der både både en god grundbelysning, men også en særdeles kraftig punkt belysning. Således formår LED’s at skabe et kraftigt og fuldt oplyst akvarie, i kombination med en enestående smuk og behagelig flimmereffekt.

Vi har således noget af det bedste fra, nemlig en effektiv og plantevenlig grundbelysning og en smuk og effektfuld punkt belysning fra LED-belysningens verden.

De kraftige dioder er monteret i bunden af aluminiums profilen. Den massive profil sikrer en effektiv køling og dermed lang holdbarhed for dioderne. Den konstrueret således at den samler en del af lyset fra dioderne og sender det ned i akvariet med spredning på ca. 120 grader.  På denne måde udnyttes lyset fra dioderne optimalt og akvariet udfyldes med en smuk grundbelysning til gavn for planter og fisk. Den kraftige direkte lys udstråling fra dioderne giver derudover, i det øjeblik lyset brydes i vandoverfladen, en smuk og spændende flimmereffekt i akvariet.

Outlight led produkter er LED-belysning der er specielt udviklet til brug sammen med, så godt som alle lys armaturer til akvarier. Outlight findes i flere længder (30-40-50-70 og 90 cm) og farvekombinationer (5000k – rød/hvid – blå/hvid og 11000k) alt efter hvad behovet er.

Alle LED skinner er udført i IP67

Alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et lag ultra klar silicone.

https://elnoter.dk/diverse/ip-klasser/

Outlight LED lys skinner er udført i slank design, der gør det let at placere LED-armaturet under akvariets låg. Har du et stort lys behov, er der plads til mange LED lys skinner ved siden af hinanden. Led lys skinnerne fås i 4 forskellige LED-farvekombinationer, så du let kan finde en sammensætning der passer dig. Tilgængelige i farverne hvid/rød, hvid/blå, 5000k og 11000k. Længderne er tilpasset alle akvarie størrelser.

Den specielle farve til plante akvarier har dioder i 2 forskellige farver; hvid/rød hvid, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum.
De hvide dioder i led lys skinnerne har et meget højt lys udbytte på ca. 100 lumen/W og hører til blandt de mest energieffektive akvarie belysninger på markedet.

Tjek link her for at se monterings vejledning og skema over hvilke dele der skal bruges til netop dit akvarie. https://www.outlight.dk/montering/

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VÆKSTLYS TIL PLANTER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *