tropica premium nutrition 125 ml

45,00 kr.

Plantegødning til akvarieplanter

Premium Fertiliser indeholder langt de fleste næringsstoffer, der er nødvendige for en sund og vedvarende plantevækst; men Premium Fertiliser indeholder ikke kvælstof (N) og fosfor (P).

Premium Fertiliser bidrager således med de næringsstoffer som planterne nemt løber tør for og som planterne helst vil optage via bladene. Det er samtidig de næringsstoffer som fiskeekskrementer og foderrester ikke bidrager med. Vi anbefaler derfor at bruge Premium Fertiliser selv i akvarier med få planter og relativ stor fiskebestand.

Anvendelse
Premium Fertiliser gives hver eller hveranden uge i forbindelse med vandskifte. En præcis dosering er gjort nem ved hjælp af pumpe systemet, hvor gødningen doseres. Vi anbefaler 1 pump til 10 L vand, men råder til at vurdere planternes behov – eksempelvis er gullige blade oftest et tegn på næringsmangel. Jævnlig dosering af Premium Fertiliser vil kunne genskabe grønne og frodige blade. Vær dog opmærksom på, at Premium Fertiliser er en gødning og ikke en medicin til døende planter.

Det anbefales altid at skifte minimum 20-25 % af vandet i akvariet hver anden uge. Hvis der opstår uønsket algevækst, anbefales hyppigere vandskifte (op til 50 % per uge) samt supplering med flere hurtigvoksende vandplanter for eksempel Hygrophila, Vallisneira og Egeria.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 143,6300 Kategori:

Yderligere information

Vægt 0,5 kg