30%

Savannah Wood 20-45 cm

129,00 kr. 90,30 kr.

Savannah Wood 20-45 cm

 

Savannah Wood 20-45 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 222.0912-0052 Kategorier: ,

Beskrivelse

Savannah Wood 20-45 cm

Savannah Wood 20-45 cm

Savannah Wood er et meget udtryksfuldt stykke akvariedekoration. Få et stykke virkelig sammenfiltret, knudret, uberørt afrikansk vildmark til dit aquascape, og giv din plantede tank en eksotisk, vild flair. Savannah Wood er relativt tungt og behøver ikke en iblødsætning. Den er ideel til plantning med Anubias fra Afrika for en ægte afrikansk biotop, men ser også godt ud sammen med andre epifytiske akvarieplanter og vandmoser. Her kan du blot stikke planterne ind i en af ​​de mange åbninger i Savannah Wood, og normalt behøver du ikke besvære dig med at binde dem til drivtømmeret for at få et helt naturligt, spændende stykke akvariedekoration.

Disse spektakulære stykker ægte drivtømmer til ferskvandsakvarier og terrarier er en vigtig fiberkilde til havkat og hvirvelløse dyr, og de tilføjer naturlige humins og tanniner til vandet, ligesom vandet i de originale biotoper hos dine akvariekæledyr.

Næsten bizart i udseende og meget knudret: Vores Savannah Wood  er virkelig enestående! Disse snoede, knudrede stykker akvariedrivtømmer er mørkefarvede og gør et ekstraordinært blikfang i enhver plantet tank eller aquascape. Kan også varmt anbefales til akvarier med rejer.