E27 standart LED pærer 4000K

45,00 kr.189,00 kr.

Standard E27 LED pære med stor fatning.

Fås i 9 watt – 12 watt – 14 watt – 18 watt

standart

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

E27 standart LED pærer 4000K

 

E27 standart LED pærer 4000K

Lumen (lm) er en måleenhed for den samlede mængde af lys, der kommer ud af en lyskilde – en pære, en lampe eller et armatur. Det er også kaldet lysstrømmen og er et udtryk for det lys – og de bølgelængder af lys – som det menneskelige øje kan opfatte.

Lidt populært kan man sige, at watt og lumen er to sider af den samme mønt, selvom de griber tingene forskelligt an. Derfor kan man løseligt – og ikke helt koncist videnskabeligt – omregne watt til lumen. Her er vejledende eksempler for halogen og glødepærer:

  • 15 watt svarer til 136 lumen
  • 25 watt svarer til 249 lumen
  • 40 watt svarer til 470 lumen
  • 60 watt svarer til 806 lumen
  • 75 watt svarer til 1.055 lumen
  • 100 watt svarer til 1.521 lumen

 

Lux (lx) er belysningsstyrken på et areal.

Inden det kommer til at ligne en traumatiserende fysikeksamen fra 9. klasse, så forestil dig, at du kigger på dit skrivebord. Det er arealet. Lux er styrken af belysningen på bordpladen.

Sagt i menneskesprog er det den reelle effekt, du har af lyset på det sted, hvor du skal bruge lyset.

En tung, mørkegrå november-dag er lyset nede omkring 100 lux, men direkte sollys svinger mellem 32.000 og 100.000 lux. Forskellen i intensitet er til at se med det blotte øje.

Standard for næsten alle

Både lumen og lux er standard måleenheder i det metriske system. Der er efterhånden kun få lande, der ikke tænker med lysets hastighed, og som hænger i andre systemer end det metriske: USA, Myanmar og Liberia.

Lumen og lux er indarbejdet i alle de formelle krav, som der er til indretning af arbejdspladser og andre steder, hvor der stilles krav til belysning.

Heldigvis er langt de fleste producenter blevet flinke til at fortælle, hvad tingene betyder, og eksempelvis skriver, at x lumen på en specifik LED pære kan erstatte x antal watt i en gammel pære.

Se vores andre lyskilder HER

Med vores udvalg af lyskilder går vi ikke på kompromis med kvaliteten, derfor er vi heller ikke de billigste på marked. Til gengæld kan vi garantere at vi overholder alle standarter og lovkrav.

Du kan finde led lys til mange formål hos outlight.

Du kan følge os på Facebook Her

Tlf. 22330604

Mail Tryk her

Yderligere information

LED Standard E27 4000K

, , ,