Master Planted Aquascaping

Master Planted Aquascaping

Master Planted Aquascaping

MicMol Aquascaping og saltvand led lys logo

Vi er så heldige at kunne præsentere en ny serie fra MicMol

MicMol laver flere serier til Aquascaping og saltvand og de kommer her hos outlight.

De første er allerede bestil hjem og kommer inden jul hvis alt går som det skal.

Serierne hedder:

  • Master
  • Samt en masse tilbehør.

Kraftig belysning fra stærkt design. Alle aspekter af MASTER er designet i jagten på ydeevne. Derfra er alt muligt.

Indbygg WRGB LED’erne med det diffuse panel, som er forbedret farveblanding og mere ensartet ætsning. Lad et mere behageligt lys.

Det ensartede design af lys-, køleplade- og skærmafdækningen forhindrer lyslækage fra MASTER og reducerer blænding. For at beskytte dine øjne og i mellemtiden hjælpe lysene med at udvide mere varmespredning.

Fuldt spektrum. Med den største ydeevne, spektrumudgang og dyb rød på 660nm til opvækst, bliver det et nyt lyssystem skabt til at lade en bred vifte af fagfolk skubbe grænserne for, hvad der er muligt.

Nem at tilslutte og styre dit lys med din telefon. Det nyeste UI-design, som hjælper dig med at indstille lyset hurtigt. Der er to tilstande, Auto og Manuel tilstand med 4 kanaler til at lave forskellige lysindstillinger. Lunar, lyn, overskyet, de rige indstillinger for at gøre belysningen mere kraftfuld.

MicMol er kendt for at levere høj kvalitet i flot stilrent design og med flere muligheder for opsætning og styring af lyset. Mange kan styres med Wi-Fi.

Outlight er så heldige at være importør og forhandler af MicMol produkterne.

Håber du finder det du skal bruge til dit MicMol Aquascaping og saltvand herunder outlight led sæt til MicMol Aquascaping og saltvand

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål

 

Viser et enkelt resultat