LED & lyskilder

LED & Lyskilder

Sortiment af LED, gløde- og halogenpærer og meget andet.

LED og lyskilder – her finder du det meste der kan lyse. Og skulle du alligevel ikke kunne finde det, så ring til os på 22330604 vi skaffer det meste. Vi er klar på telefonen alle hverdage.

Stort udvalg i energibesparende belysning til hospitaler, skoler, butikker, kontorer, industri, lager, produktion, p-huse, ejendomme, facader mm.

Med vores udvalg af lyskilder går vi ikke på kompromis med kvaliteten, derfor er vi heller ikke de billigste på marked. Til gengæld kan vi garantere at vi overholder alle standarter og lovkrav.

Hvad er UGR?

Vær opmærksom på blænding (UGR), når du investerer i belysning til din arbejdsplads. Lav blænding giver visuel komfort og godt arbejdsmiljø.

Lys er en del af det fysiske arbejdsmiljø, og godt lys skaber trivsel. En god visuel komfort giver fokuserede og veloplagte medarbejdere.

Blænding kan derimod medføre hovedpine, fordi du instinktivt kniber øjnene sammen for at undgå lyset. Det kan også give smerter i skulder og nakke fordi du indtager dårlige arbejdsstillinger for at undgå blændingen.

Hvad er blænding?

Blænding kan skyldes kraftige lyskilder, stor kontrast i synsfeltet – et mørkt loft med klart hvidt lys – eller refleksioner i en computerskærm, i et vindue eller lign.

I følge den danske standard EN/DS 12464-1, anbefaler man UGR<19 til kontorer og undervisningslokaler, mens man kan nøjes med UGR<25 i opholdsområder, på gangarealer eller lign.

Hvordan undgår du blænding?

En måde at undgå blænding på, er ved at investere i armaturer med lav blænding. Her er der ofte brugt en lysguide, der sørger for at lyset fordeles jævnt. Det kan også være selve lyskilden i armaturet, der er trukket tilbage, så den ikke kan ses direkte.

Alt bliver leveret fra Dansk grossist og importør med mere end 40 år på marked og en bred viden og erfaring om lyskilder.

Outlight vælger kun at sælge kvalitets produkter fra ovennævnte produkter.

Med vores udvalg af lyskilder går vi ikke på kompromis med kvaliteten, derfor er vi heller ikke de billigste på marked. Til gengæld kan vi garantere at vi overholder alle standarter og lovkrav.

Du kan finde led lys til mange formål hos outlight.

Du kan følge os på Facebook Her