DK SONIC ultralydsrenser

Fullwave-tilstand er en standard rengøringsmetode baseret på en ultralydsbølge med en enkelt frekvens. Generelt skal forskellige ting rengøres med forskellige ultralydsrensere med forskellige frekvenser.
Semiwave-tilstand er en blød rengøringsmetode, der er baseret på en ultralydsbølge med en frekvens, og dens bølgeamplitude er halvdelen af ​​den oprindelige enkeltfrekvens.
Degas-tilstand er en rengøringsmetode, der cirkulerer perioder med den almindelige enkelt ultralydsrensning, en pause, feje og en anden pause, og får rengøringsvæske til at generere cavitations for at fjerne eller skrubbe affald, snavs eller forurenende stoffer på eller inden i rengøringsmaterialer.
Turbo rengøring er en rengørings metode, der cirkulerer et lille område af ultralydsbølger fra lavfrekvens til højfrekvens og får rengøringsvæske til at generere turbos og cavitations, således at affald, skidt eller forurenende stoffer renses eller skrubbes.
Power sweep mode er en rengøringsfunktion, der cirkulerer kraften i en ultralydsbølge fra en lav værdi til en høj værdi og får rengøringsvæske til at generere cavitations i forskellige grader, således at man skreller af eller skrubber affald, snavs eller forurenende stoffer på eller inde i ting gjort rent.
Pulstilstand er en rengøringsmetode baseret på cirkulationen af ​​en lille almindelig ultralydsrensningsperiode og en lille fejningsperiode.

PROFESSIONEL
Levrandøren af DK SONIC er en omfattende ny højteknologisk virksomhed, der fokuserer på forskning og udvikling, produktion og salg af kommercielle, husholdnings-, industrielle ultralydsrensere med høj effekt osv.

F & U-KAPACITET
DK SONIC har det fremragende F & U-team med ultralydteknologi til udvikling af den bedste kvalitet og pålidelige produkter. Nu er Dekang en af ​​de førende leverandører af ultralydsrensere i Kina og nyder et stort omdømme fra det indenlandske og internationale marked

PRODUKTION & KVALITET
Alle DK SONIC-produkter har streng kvalitetskontrol for at sikre produkter af høj kvalitet til vores kunde.

Bemærk alle DK SONIC ultralydsrenser er bestillingsvare fra udlandet.

Ukendt leveringstid pga. corona.

Ordre kan derfor ikke afbestilles eller returneres.